Vytisknout tuto stránku
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Dřeš. Snažíš se. Víš, že to děláš pro sebe. Pro svoji fyzičku a taky pro svoje vnitřní já. Chceš si dokázat, že „to“ taky dáš. Tvoje nohy mají za sebou desítky, možná už stovky kilometrů. Kolikrát ses vracel z tréninku zmoklej nebo zmrzlej na kost. Ale pak je to vždycky skvělej pocit! Teď k tomu hřejivýmu pocitu z dobře odvedený práce můžeš přidat radost z toho, že si udělal něco i pro druhé - pro naše děti, které bojují dnes a denně se svým zdravotním handicapem. A věř, že je to těžký boj!

Vezmi to na sebe a ukaž ostatním, že být pro druhé hrdina není zas až tak těžké. Vydej se na trať a běž za CENTRUM HÁJEK. Pro naše děti, které stejně jako ty každý den trénují, aby dokázaly zlomek toho co ty – udělat alespoň pár obyčejných kroků ….


Už je to skoro 10 let co nás na tu naši „běžeckou“, složitou a náročnou, trať postavil sám život. Narodil se nám syn Samuel, který si do vínku přinesl kombinaci vrozených vad. Tato osobní zkušenost nás tak přivedla na myšlenku založení vlastního zařízení, které by na nelehké cestě pomáhalo nejenom samotnému Samíkovi, ale i ostatním rodinám s handicapovanými dětmi.
A tak jsme před čtyřmi roky založili CENTRUM HÁJEK. Prožíváme denně s rodiči dětí jejich starosti i radosti a jsme jim nablízku, když potřebují pomoc.
Místo jednoho dítěte jich najednou máme víc než sto ročně……….

CENTRUM HÁJEK je v současnosti moderním centrem sociálních a rehabilitačních služeb a specializovaným pracovištěm pro děti i s tím nejtěžším stupněm postižení. Jako třetí zařízení v ČR začalo handicapovaným dětem pomáhat prostřednictvím rehabilitační metody TheraSuit.
Děti u nás podstupují pravidelné cykly rehabilitace za asistence týmů profesionálních fyzioterapeutů. Je to dřina, ale přináší to své ovoce i v podobě prvních kroků dětí, které nikdy neuměly chodit.
Přidej se k nám a postav se na start závodů RUN.CZECH a běž za CENTRUM HÁJEK a jeho děti. Buď hrdý na to, že jsi pomohl dobré věci.
Věříme, že to dokážeš ……
Běž!!!!!!!!
CENTRUM HÁJEK

A jak nám můžeš pomoci?
CENTRUM HÁJEK se stal v letošním roce 2017 partnerskou organizací Prague International Marathon (PIM). Díky této spolupráci nakupujeme registrační čísla za ceny stanovené RunCzech pro neziskové organizace a nabízíme je těm, kteří za naše děti závod poběží. Tak získáváme finanční podporu pro naši organizaci a realizaci dílčích projektů.

Co chceme našim dětem pořídit?

Terapeutické nášlapy Q-Pads jsou výkonnou rehabilitační pomůckou určenou pro nácvik a rozvoj motorických dovedností dětí s handicapem. Díky zabudovaným senzorům tlaku dokáží jednotlivé „stopy" po došlapu vyhodnotit kvalitu pohybu a pomocí LED diod zabudovaných v čelní části tyto údaje ihned zobrazit. Fyzioterapeutovi tato zpětná vazba umožní lépe vyhodnotit získanou informaci a může tak nastavit další terapii s ohledem na co nejlepší přirozený pohyb dítěte.

Oproti běžným terapeutickým chodícím pásům vybaveným diagnostikou chůze Q-Pads nabízí výrazně další a pro děti velmi zábavnou hravou formu nácviku pohybu.

Cílová částka projektu Q-Pads = 12 jednotek/nášlapů = 168. 000,- Kč.
Názorné video projektu Q-Pads je ZDE.

A co můžeš udělat navíc?

• staň se dobroběžcem a uspořádej sbírku mezi přáteli. Podívej se, jak taková sbírka může vypadat a pusť se do toho! Rádi ti s tím pomůžeme.

• dobrovolným navýšením částky za registrační číslo

• řekni o nás svým kamarádům – běžcům a dejte to pro děti společně!

Co uděláme navíc my?

• zašleme Ti logo naší organizace, aby sis je mohl nechat natisknout na své tričko.

• zašleme Ti samolepku na tričko (v záhlaví článku), aby bylo zřejmé, za koho závod běžíš.

Vyber si závod, jaký bys rád běžel, na www.runczech.com a kontaktuj nás pro další informace:
Markéta Jungová - tel. 776 832 628, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Číst 1326 krát

Galerie Obrázků

Joomla SEF URLs by Artio