Vytisknout tuto stránku
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

KONEČNĚ JSME PROTNULI CÍLOVOU PÁSKU!!!!!! Od ledna letošního roku se nám po 6-ti letech dlouhodobé stavební přestavby podařilo za velké podpory mnoha našich vzácných partnerů a sponzorů dokončit prostory pro ubytování našich uživatelů, kteří za našimi službami přijíždějí z celé České republiky. Trápilo nás, že jim po celodenní rehabilitační dřině nemůžeme nabídnout ubytování přímo v našem zařízení tzv. „pod jednou střechou“ a oni pak musí ještě za ubytováním někam dojíždět…. ALE TO JE JIŽ MINULOSTÍ!!!
Nyní nově nabízíme ubytování pro uživatele a jeho doprovod v podobě pokojů, které jsou kompletně vybavené vlastním WC, sprchou a televizí. 


Všechny pokoje počítají s prostorem, které rodiče využijí pro umístění cestovní postýlky pro menší uživatele a manželské postele pro větší uživatele. Pro denní pohyb v našem zařízení můžete využít transportní rehabilitační židli, v rámci zajištění denní hygieny toaletní židli a sprchové lehátko.


Nabízíme celkem 5 pokojů: 
- 1 + 0 (2 x) – manželská postel (pro 2 osoby s možností umístění cestovní postýlky)
- 1 + 1 (3 x) – manželská postel (pro 2 osoby s možností umístění cestovní postýlky) + možnost přistýlky pro další 2 osoby.

Nově také nabízíme možnost stravování – výběr oběda (večeře) ze 3 druhů teplých jídel.

Udělali jsme prostě maximum pro to, aby se u nás naši uživatelé cítili více než dobře a rádi se k nám vraceli.

Děkujeme, že naši radost sdílíte společně s námi!!!!

S hlubokou úctou a velkým poděkováním všem zainteresovaným sponzorům.

 

CENTRUM HÁJEK

 

P.S. Toto ubytování je určeno pouze pro naše uživatele, nebude nabízeno v rámci širšího komerčního využití.

Číst 716 krát

Galerie Obrázků

Joomla SEF URLs by Artio