Vytisknout tuto stránku
Ohodnotit tuto položku
(5 hlasů)

Nový charitativní program REHA ES společnosti Ekonomické stavby s.r.o.
je úžasný dárek našim dětem k MDD.

A o co se jedná? Zde je několik jednoduchých kroků nutných k přihlášení se do programu:

-      V první řadě je potřeba přihlásit se prostřednictvím e-mailu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., zaslat veškerá data o dítěti, osobní příběh v rozsahu cca 1x A4
a 1-2 fotografie dítěte a kontakty na Vás rodiče. U zákonného zástupce, na kterého bude případně sepsána smlouva, bude potřeba i datum narození.

-      Základní podmínkou je být stálým klientem CENTRUM HÁJEK a v daném kalendářním roce absolvovat alespoň jeden standardně hrazený pobyt.

 

      Jaké jsou podmínky programu?

 -    V programu REHA ES budou nabízeny termíny včetně rehabilitační skupiny a hlavního rehabilitačního času. Není tedy možná volba termínu, týmu fyzioterapeutů
ani času hlavního cvičení.

       V programu REHA ES může každý klient absolvovat maximálně jeden pobyt v daném roce.

V rámci programu REHA ES je plně hrazen pouze standardní program rehabilitace TheraSuit dle ceníku CENTRUM HÁJEK. Ostatní náklady (ubytování, stravování, doprava příp. jiné) hradí klient sám.

Registrovaní zájemci budou o volném termínu včas informováni prostřednictvím e-mailu. Zájemci z řad registrovaných se na termín e-mailem přihlásí a rada programu REHA ES doporučí jednoho kandidáta. Vybraný zájemce obdrží k podpisu darovací smlouvu. V rámci smlouvy zároveň poskytne souhlas se zpracováním osobních údajů, pořizováním fotografií a videozáznamů a jejich zveřejnění v rámci programu REHA ES pro potřeby Ekonomických staveb a CENTRUM HÁJEK. V případě nemoci dítěte nebo jiného důvodu, pro který nebude pobyt absolvován, bude darovací smlouva stornována bez náhrady. Pro takový případ bude ze zájemců vybrán náhradník, který bude včas informován o případném nástupu. Původní klient nadále zůstává registrovaným zájemcem s možností přihlášení se na jiný termín.

Zájemce může být radou programu REHA ES vyřazen z evidence pokud např. bez závažného důvodu odmítne sjednaný termín.

 

Číst 2167 krát
Joomla SEF URLs by Artio