Oresi

Společnost Oresi s. r. o., provozuje v České republice ve spolupráci se svými obchodními partnery maloobchodní síť prodejen kuchyňského nábytku pod značkou Oresi kuchyně, registrovanou v rámci Evropské unie. Poskytuje prověřenou kvalitu v nadčasovém designu za nejnižší možné ceny a v co nejkratším možném termínu. Velký důraz je přitom kladen na vysoký uživatelský přínos kuchyní. Tedy na funkčnost, ergonomii a estetickou hodnotu. To se týká nejen produktů spokečnosti, ale také celého kontaktu se zákazníkem.

ag-produkt

Zemědělská společnost AG Produkt a.s. se zabývá výrobou živočišných a rostlinných produktů. Specializuje se na chov skotu a produkci dojnic s tržní produkcí mléka. Zaměřuje se také na odchov mladého dobytka. Pěstuje obiloviny i krmné směsi. K dispozici má vlastní louky.

logo-vanoce

Pohybové studio J&A Plzeň provozuje pohybové a fitness studio. Nabízíme kurzy zumby, pilates, power jógy, bosu, jumpingu, tabaty, bodybalance a bodyformingu. Nabízí indoor cycling i kruhový trénink. Pořádá cvičení pro seniory, rodiče s dětmi, těhotné ženy, proti bolesti zad, snižování nadváhy a další.

robstav

Stavební společnost ROBSTAV stavby k.s. zajišťuje veškeré zemní práce, výstavby a rekonstrukce komunikací, vodohospodářské stavby. Společnost provádí i zemní přípravné práce staveb a demolice původních staveb. Své služby společnost nabízí převážně na území Plzeňského, Karlovarského, Budějovického a Středočeského a Severočeského kraje.

zufanek

ŽUSY s.r.o. (Žufánek a synové) založili v roce 2000 manželé Marcela a Josef Žufánkovi a jejich synové Martin, Josef a Jan. Sídlí v obci Boršice u Blatnice poblíž Uherského Hradiště. Všechny produkty jsou 100% přírodní, vyrobené podle původních osvědčených receptur, bez použití umělých barviv, ochucovadel a aromat.  

Návrh a výroba prvotřídních produktů společnosti Shape Corp. Czech Republic, s.r.o. vyžaduje hodně odpovědnosti vůči svým zákazníkům a zaměstnancům. 40 let dodávek kvalitních výrobků vytvořilo mezi společností a jejími zákazníky pouto důvěry a spolehlivosti. I přesto, že roste, jim jejich základní hodnoty dovolují, aby si i nadále udrželi kulturu malé firmy, též nazývané Shape rodina.

renomia

RENOMIA, a. s. je největší českou pojišťovací makléřskou společností. Již od roku 1993 poskytuje komplexní služby v oblasti risk managementu a pojištění pro firmy a jejich zaměstnance. RENOMIA úspěšně rozvíjí své aktivity nejen v ČR, ale i v dalších zemích střední a východní Evropy.

Dobroty od Macháčků nabízí velký výběr chutí a vůní – mnoho druhů přírodních pečených čajů, sirupy, džemy, povidla a marmelády, rovněž DIA džemy a marmelády. Vše vyráběné podomácku, poctivě a s láskou. V žádném z výrobků nejsou použita barviva.

zpa

Společnost ZPA Industry a.s. je na trhu průmyslové automatizace od roku 1952 a je jedním z předních dodavatelů komplexních řešení pro automatizaci řízení a optimalizaci technologických procesů. Může se pyšnit spoluprací s mezinárodními i tuzemskými firmami, které jsou známé po celém světě. Jejími zákazníky jsou především elektrárny (jaderné, uhelné), teplárny a provozovatelé teplárenských sítí, obnovitelné zdroje energie a průmysl obecně. Důležitým faktorem je pro ně osobní přístup jak k zákazníkům, tak i k zaměstnancům, což jim umožňuje flexibilitu v dodání veškerých zakázek.

Alfa Software

Společnost ALFA SOFTWARE, s.r.o. je silná firma zabývající se vývojem, prodejem a servisem počítačových programů určených ke zpracování mezd a docházky Vašich zaměstnanců. Působí na trhu od roku 2003, navštívit je můžete na adrese Pražská 22, Klatovy.

serto

Firma SERTO CZ s.r.o. se zaměřuje na CNC obrábění, CNC soustružení a obrábění nerez oceli. Provozuje soustružnické centrum. Zabývá se výrobou šroubení, kolen, T-kusů a výrobou dílů se závitem NPT, UNF, M, G a R. Provádí elektrolytické odhrotování vrtaných otvorů.

 GORVAC GROUP s.r.o.

 

farma u ivusky

FARMA U IVUŠKY představuje možnost každodenního nákupu farmářských potravin v Táboře. V sortimentu farmy naleznete nejenom zdravé potraviny, ovoce a zeleninu, ale i kvalitní produkty od malých českých farmářů, kteří s chutí a láskou připravují své produkty, jako například klobásy, sýry či různé tyčinky, sušenky a trvanlivé produkty. Nakoupíte zde vše pro celou rodinu.

lsberger

Společnost LASSELSBERGER, s.r.o. je největším výrobcem keramických obkladů a dlažeb v ČR a zároveň se řadí k největším evropským výrobcům obkladových materiálů. LASSELSBERGER, s.r.o. zachovává a rozvíjí tradici české značky RAKO. Komplexní nabídku bytové keramiky prezentuje pod značkou RAKO HOME, systémové řešení komerčních nebo vysoce namáhaných nekomerčních objektů zajišťuje svými výrobky pod značkou RAKO OBJECT.

la sport  

Firma LA Sport je dodavatelem především vybavení pro atletiku. Vedle vybavení (oštěpy, disky, kladiva, koule, překážky, doskočiště, ...) je to také speciální běžecké oblečení, obuv, stejně jako vybavení zázemí (medicinbaly, lavičky, ...). Vedle atletického vybavení nabízí firma LA Sport také vybavení pro pozemní hokej, basketbal, obecný trénink.

Pro CENTRUM HÁJEK dodává speciální vybavení  do našich tělocvičen dle našich potřeb.

lmc

Snem společnosti Jobs.cz je, aby lidé měli svou práci rádi. A více než 1.000.000 z nich s tím už pomohli. Umí vám najít skvělé zaměstnance, propojit s lidmi na volné noze, usnadnit nábor i vzdělávat lidi ve vašem týmu. Díky tomu všemu s se společností spolupracuje již přes 17.000 klientů. Patří do mezinárodní skupiny Alma Career a dosáhne tak do 15 evropských zemí.

eletur

Internetový obchod ELETUR.cz zabezpečuje prodej, montáž, servis i obsluhu EZS zabezpečovací techniky, Jablotron alarmů, CCTV, špionážní techniky, GSM alarmů, přístupových systému SEBURY, 3D tiskáren, rušiček a mnoho dalšího.

Společnost LUKRENA a.s. je standardní zemědělskou společností. Hospodaří na celkové výměře 3500 ha. Z toho je 470 ha trvalého travního porostu. Živočišná výroba je zaměřena na výrobu mléka a odchov býků do tržní váhy, rostlinná výroba na orné půdě je zaměřena na obiloviny (65 %), řepku (25 %) a ostatní plodiny včetně krmných. V nebílovských sadech pěstujeme na 48 ha švestky, jablka, třešně. Ve velmi malém množství i hrušky.

mat group

M.A.T. Group, s.r.o. je firma s ryze českým kapitálem vlastněná dvěma majiteli. Působí jako velkoobchod domácí potřeby, železářství a hobby - zahrada. Firma se orientuje zejména na specializované maloobchodní prodejny a obchodní řetězce. Sortimentem, který čítá více než 20.000 položek, obsáhne požadavky profesionálů i domácích kutilů. Přes 20.000 m2 kryté skladové plochy umožňuje mít k dispozici dostatečný sortiment pro kvalitní a rychlé vykrytí i nejnáročnějších požadavků všech zákazníků. 

MICHAL HRABAČKA

Michal Hrabačka (IČO: 67112501) - Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce, reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.

Activa potreby pro kancelar 2013

ACTIVA spol. s r.o. působí jako dodavatel kancelářských potřeb od roku 1992. Během své mnohaleté existence si na trhu vybudovala významné postavení a získala řadu významných a náročných klientů, kteří oceňují její vysoce profesionální služby.

 u lidusky

Obchod u Lidušky je největším farmářským obchodem v Plzni. Celý obchod funguje jako každodenní "kamenný" farmářský trh. Bez ohledu na rozmary počasí zde vždy najdete široký sortiment čerstvých potravin. Obchod podporuje rodinné farmáře a lokální výrobce. Prodává kvalitní české výrobky - pečivo, mléčné výrobky, maso, ryby, uzeniny, mošty, vína, výrobky pro alergiky… Nakoupíte zde vše pro celou rodinu.

bezovka

Sanicula s.r.o. - Lékárna v Bezovce je jedinečná lékárna svým celostním přístupem a službami. Nabízí široký sortiment léčiv, homeopatie, gemmoterapie, zdravotnických potřeb a dalšího doplňkového sortimentu. Připravuje individuálně připravovaná léčiva. Poskytuje poradenskou činnost v oblasti lékárenské péče a celostní medicíny. Zajišťuje léčiva dle aktuální poptávky včetně individuálního dovozu zahraničních léčiv dle platného lékařského receptu.

peska

Firmu PEŠKA - židle a křesla s.r.o. řídí zákazníci - naslouchají vám a vítájí všechna vaše "nesplnitelná" přání. Motivují je k hledání neotřelých řešení, rozšiřování sortimentu a nabídce nových služeb.

Společnost BOHEMIA SEKT, s.r.o. je hlavní společností skupiny BOHEMIA SEKT, která je nejsilnější vinohradnicko-vinařskou skupinou v České republice. Skupina BOHEMIA SEKT je největším výrobcem šumivých vín v České republice, je nejvýznamnějším tuzemským výrobcem tichých vín, a patří také mezi významné výrobce lihovin.

belohlavek strechy

Fima AB Bělohlávek, s.r.o. nabízí kompletní provedení střech - práce tesařské, klempířské, pokrývačské včetně tepelných izolací Thermodach a Isotech, nátěry, truhlářské výrobky, stavba lešení, hromosvody.

Akciová společnost ČEPS působí na území České republiky jako výhradní provozovatel přenosové soustavy (elektrická vedení 400 kV a 220 kV). Udržuje, obnovuje a rozvíjí 42 rozvoden s 75 transformátory, z nichž některé jsou určeny pro převádění elektrické energie z přenosové do distribuční soustavy, a trasy vedení s napěťovou hladinou 400 kV o délce 3 724 km a 220 kV o délce 1 909 km. V rámci elektrizační soustavy České republiky poskytuje ČEPS, a.s., přenosové služby a služby spojené se zajištěním rovnováhy mezi výrobou a spotřebou elektrické energie v reálném čase (systémové služby).

farma moulisovych

Rodinná biofarma Farma Moulisových hospodaří v obci Milínov (Plzeň-jih) v systému ekologického zemědělství. Chová krávy bez tržní produkce mléka, a to masné plemeno Simentál a plemeno Dexter. Dále chová koně, ovce, kozy a provozuje agroturistiku včetně ubytování, které nejčastěji láká rodiny s dětmi..

zf

ZF Engineering Plzeň s.r.o. je od roku 2007 součástí světového koncernu ZF Group. Tento koncern spolupracuje s největšími automobilkami ve světě. Naše firma prochází neustálým a radikálním rozvojem, v rámci plzeňské pobočky se na něm aktuálně podílí 250 zaměstnanců, ročně přijímáme cca 60 dalších. V celosvětovém měřítku naší skupiny vystupujeme jako jedno z 8 hlavních vývojových center. Skupině ZF Group a externím zákazníkům zajišťujeme služby v oblasti vývoje i testování software (C/ C++) a hardware, dále v oblasti konstrukce, výpočtů, mechatroniky a metrologie.

Základem lesnické strategie podniku je trvale udržitelné hospodaření v lesích založené na maximálním využívání tvořivých sil přírody, které zajistí nepřetržité a vyvážené plnění produkčních funkcí svěřených lesů. Cílem podniku LESY ČR je vytváření stabilních, kvalitních, druhově, prostorově a věkově skupinovitě smíšených lesů.

leneva fitness galerie

Fitness Galerie Slovany nabízí aktivity jako pilates, zumbu, aerobic a posilování, včetně fitness poradenství.

isolit

Isolit – Bravo, spol. s r. o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem kvalitních výrobků pro světově proslulé firmy. Naši zákazníci jsou především z automobilového průmyslu, dále z odvětví přístrojů pro zdravotnictví a ze segmentu spotřebičů pro domácnost. Vedle toho vyrábíme vlastní výrobní program Bravo.

ikea

IKEA vytváří lepší život pro co nejvíce dětí, které jsou pro ně těmi nejdůležitějšími lidmi na světě. Obchodní domy IKEA pravidelně podporují organizace ve svém okolí, které pomáhají dětem a zlepšují tak prostředí, ve kterém děti žijí.

Společnost SUEZ Využití zdrojů a.s. obsluhuje v České republice 10 300 zákazníků z průmyslové i municipální sféry. Poskytuje ekologické a bezpečné služby zpracování a využití odpadů pomocí vyspělých technologií. Využívá odpady jako zdroje pro budoucnost, a chrání tak omezené zdroje přírodní.

glaxosmithkline

GlaxoSmithKline, s. r. o., (GSK) je v České republice pobočkou jedné z největších farmaceutických firem na světě GlaxoSmithKline Plc., která sídlí v Londýně. GSK je jedna z největších farmaceutických společností na světě. Zabýváme se výzkumem, vývojem, výrobou a prodejem léčivých přípravků a patříme mezi přední světové inovátory v tomto oboru. Hlavním posláním společnosti GSK je zlepšit kvalitu lidského života tím, že umožní lidem být aktivnější, cítit se lépe a žít déle.

hotel u branky

Tříhvězdičkový Hotel U Branky se nachází v centru města Stříbra a je pohodlně dostupný autem i hromadnou dopravou. Jedná se o moderně zrenovovaný objekt, kde budete spokojeni s ubytováním, stravováním a dalšími službami. Účelně vybavené pokoje mají celkovou kapacitu 30 osob. Vyhlášená restaurace pojme 70 hostů a hotelový salonek 30 návštěvníků. Po předchozí domluvě tyto prostory lze připravit pro pořádání firemních prezentací, školení, seminářů nebo pro oslavy soukromého charakteru. Dostatek parkovacích míst je zajištěn na uzamčeném parkovišti. Vítáni jsou domácí mazlíčci.

panasonic

Cílem společnosti Panasonic AVC Network Czech, s.r.o. je postupně krok za krokem vytvářet lepší život v lepším světě a neustále přispívat k rozvoji společnosti a spokojenosti lidí na celém světě.

vodarna plzen

Společnost VODÁRNA PLZEŇ a.s. je provozovatelem vodohospodářské infrastruktury na území města Plzně, v bývalých okresech Plzeň – sever a Plzeň – jih a v dalších městech a obcích v okolí Plzně, např. Starý Plzenec, Břasy, Stod, Čižice, Plešnice a Štěnovice. Společnost zajišťuje výrobu a dodávku pitné vody a odvádění a čištění odpadních vod pro téměř 230 tisíc obyvatel.

atc

Od vzniku společnosti a.t.c. auditorská a daňová kancelář s.r.o. se její zaměření týká především odborných záležitostí tedy auditu a daňového poradenství. Kvalifikace pracovníků kanceláře umožňuje poskytovat celou škálu dalších odborných činností, včetně vedení účetnictví a poradenství.

grundfos

Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o. vidí budoucnost v šetření s energií, v nových formách energie a v udržitelné výrobě. Proto bude Grundfos v současnosti i v budoucnosti i nadále věnovat své zdroje na propagaci udržitelnosti ve všech formách – a to v rámci své společnosti, u svých zákazníků i obchodních partnerů.

Společnost LUKRENA a.s. je standardní zemědělskou společností. Hospodaří na celkové výměře 3500 ha. Z toho je 470 ha trvalého travního porostu.

 

Snahou společnosti První plzeňská galvanovna s. r. o. je nepřetržitě zvyšovat kvalitu svých služeb, zdokonalovat a zefektivňovat své výrobní procesy a v neposlední řadě pečovat o spokojenost zákazníků.

kozeluha 01

Firma Koželuha – český truhlář byla založena v roce 1995. V současné době zaměstnává 45 odborníků v profesích projektant, modelář, truhlář, restaurátor a je největší truhlářskou firmou tohoto druhu v Plzni a okolí.

pekarna-a-cukrarna-u-posty

Pekárna a cukrárna U pošty denně nabízí čerstvé pečivo a chléb z pekárny ze Sušice. Přijímá objednávky na celé dorty, zákusky, lahůdky a pečivo. S pečivem si můžete odnést i kávu s sebou. Dále zajišťuje objednávky na svatby (svatební dorty, výslužky, banketky, zákusky, ...), narozeniny, rodinné oslavy a jiné.

jcs

Společnost specializující se na pronájem a prodej lešení a bednění. Pod názvem JCS CZ, s.r.o., působí od března roku 2012. JCS CZ, s.r.o., je díky bohatým zkušenostem a odborným znalostem profesionální firmou, která se může pochlubit řadou zajímavých referencí a spokojených zákazníků. Společnost působí zejména v Plzeňském kraji, kde montážně zabezpečuje dodávky lešení pro panelové domy, ale zkušenosti jim dovolují realizovat v tomto oboru i složitější projekty. Velký důraz je kladen na bezpečnost práce a ochranu zdraví, která je pro JCS CZ, s.r.o., na prvním místě.

Joomla SEF URLs by Artio