Seřazeno dle abecedy
 CSOB-Pomaha-Regionum Program „ČSOB pomáhá regionům“ si klade za cíl finančně podpořit realizaci vybraných veřejně prospěšných projektů. Klíčovým cílem programu je přispět k rozvoji udržitelného rozvoje a ke zlepšení kvality života v regionech.
:: 16/09/2020 Hurá, máme novou terapeutickou židli :-) ::
:: 19/01/2020 ČSOB pomáhá regionům, velice děkujeme ::
 charta77 Konto Bariéry, od roku 1992 stěžejní projekt Nadace Charty 77, je první a dosud jedinou kontinuální sbírkou, které se již jednadvacet let účastní desetitisíce dárců - svým pravidelným měsíčním příspěvkem pomáhají naplňovat a financovat program Konta Bariéry.
 nadace cez Mobilní aplikace EPP od Skupiny ČEZ – Pomáhej pohybem je nástroj, díky kterému má uživatel možnost vlastním aktivním pohybem určovat, které projekty a v jaké výši má Nadace ČEZ finančně podpořit. Aplikace zaznamenává pohyb uživatele (např. chůze, běh, jízda na kole, lyžování, ale třeba i interiérové aktivity typu běh na běžícím pásu) a kromě běžných údajů o rychlosti, čase, tempu či vzdálenosti také generuje body. Tyto body může uživatel kdykoli věnovat některému z aktuálně nabízených projektů neziskových organizací, škol nebo obcí. Pokud uživatelé aplikace svým pohybem nashromáždí za daný čas určitý počet bodů, Nadace ČEZ projekt podpoří konkrétní dopředu stanovenou částkou.
:: 16/09/2020 Hurá, máme novou terapeutickou židli :-) ::
:: 19/01/2020 Děkujeme všem, co nás podpořili v rámci výzvy Pomáhej pohybem ::
:: 15/01/2020 Podpora od Nadace ČEZ ::
nadace divoke husy Nadace Divoké husy, která zdvojnásobuje výtěžky benefičních akcí nestátních neziskových organizací až do výše 60 000 Kč. V České republice působí od roku 1997. Po sloučení s Nadací Civilia v roce 2006 v rámci programu Benefice s Divokými husami převzala i její aktivity. Společně rozdělili více než 300 milionů korun mezi bezmála 1 500 projektů.
nadace ju Základním posláním Nadace Jedličkova ústavu je shromažďování finančních prostředků a jiných hodnot za účelem  zlepšení komplexní rehabilitační péče o děti a mladé lidi s tělesným handicapem ve všech jejích aspektech – výchovně vzdělávacích, rehabilitačních a odborně terapeutických a dále všestranná pomoc v integraci mladých lidí s handicapem do společnosti s cílem zamezit sociální a společenské izolaci.
:: 15/12/2020 Veliké díky za finanční podporu při nákupu židličky ::
Nadační fond Ivany Zemanové má hlavní cíl – pomoc ohroženým dětem, seniorům či lidem v nouzi. Těm bez domova, v ústavech či neúplných rodinách. Cílem Nadačního fondu Ivany Zemanové je, aby děti namísto ústavní výchovy mohly být umístěny do přechodné rodinné péče na dobu, dokud se nemohou vrátit zpět do své rodiny, nebo dokud pro ně není nalezena trvalá náhradní rodinná péče (osvojení, pěstounská péče, svěření do výchovy třetí osoby).
 organizace-nase-dite NADACE NAŠE DÍTĚ pomáhá dětem týraným, zneužívaným, mentálně i fyzicky handicapovaným, opuštěným a dětem, které se ocitnou v obtížné životní situaci již od roku 1993. Kromě přímé finanční podpory ohrožených dětí a organizací, které děti chrání, poskytuje bezplatné právní poradenství, tvoří osvětové kampaně a snaží se prosazovat legislativní změny k lepší ochraně dětí. Spolupracuje s několika mezinárodními organizacemi a podílí se na programech ochrany dětí v rámci Evropské unie. Nadace Naše dítě nepřijímá finanční prostředky od státu a je na něm proto zcela nezávislá.
 nf-tesco NROS CMYK logo Organizátorem programu „Vy rozhodujete, my pomáháme“ je Tesco Stores ČR a.s. a Nadační fond Tesco. Odborným garantem programu je Nadace rozvoje občanské společnosti. Grantový program s názvem „Vy rozhodujete, my pomáháme“ poskytuje finanční podporu na realizaci malých veřejně prospěšných projektů po celé ČR. Jeho cílem je zlepšovat kvalitu života v ČR a podporovat udržitelný rozvoj skrze aktivity lokálních komunit v okolí prodejen organizátora programu. Příjemcem podpory programu je výlučně člověk.
:: 10/09/2020 Srdečné poděkování NF Tesco za nové vzdělávací pomůcky pro naše děti ::
:: 02/02/2020 Nadační fond TESCO - řekněte si o hlasovací žeton na pokladnách ::
nadace svetluska Poslání nadačního fondu Českého rozhlasu Světluška každoročně rozsvítí život stovkám nevidomým dětem i dospělým, kterým přerozdělujeme prostřednictvím grantů finanční prostředky. Ti je použijí například na nákup speciálních pomůcek, výcvik vodících psů nebo splnění uměleckých či sportovních snů.
 logo vdv rgb Posláním Výboru dobré vůle - Nadace Olgy Havlové (VDV) je podpora nestátních neziskových organizací v oblasti zdravotní, sociální, humanitární a vzdělávací, pokud směřují k důstojnému začlenění lidí se zdravotním postižením, opuštěných dětí, nemocných a starších občanů. Život dětem o.p.s. pomáhá od roku 2000 Posláním obecně prospěšné společnosti Život dětem je pomoc nemocným, handicapovaným a opuštěným dětem v rámci celé České republiky, které se ocitnou v obtížné životní situaci a potřebují odbornou pomoc a podporu svého okolí.
   
Joomla SEF URLs by Artio