Seřazeno dle abecedy
accontis

Společnost ACCONTIS - účetní servis s.r.o. úzce spolupracuje s renomovanou plzeňskou auditorskou společností MARKAUDIT, dalšími daňovými poradci a advokátní kanceláří a notářskou kanceláři. Podstatnou část zákazníků tvoří menší a střední společnosti a podnikající fyzické osoby. Výjimkou nejsou ani společnosti se zahraničním kapitálem. Samozřejmostí je pak poskytování služeb v německém a anglickém jazyce. Společnost je pojištěna na případné škody za vedení účetnictví a za daňové poradenství, do dnešního dne nebyla uplatněna žádná škoda na pojišťovně. Na škody vzniklé činností daňového poradce je navíc ze zákona pojištěna Mgr. Ing. Jarmila Sedláčková, daňový poradce č.917. 

Activa potreby pro kancelar 2013

ACTIVA spol. s r.o. působí jako dodavatel kancelářských potřeb od roku 1992. Během své mnohaleté existence si na trhu vybudovala významné postavení a získala řadu významných a náročných klientů, kteří oceňují její vysoce profesionální služby.

  Společnost Agrone Trading, s.r.o. byla založena v roce 2002 v Čáslavi. Od počátku svého založení úspěšně vybudovala a propojila svoji obchodní činnost s realizací strategie dodavatelsko-odběratelských vztahů na trhu zemědělských surovin, komodit a taktéž poskytování poradenské činnosti v oblasti zemědělství a lesnictví.
Albi logo nove V Albi věří, že každý, kdo může, by měl pomáhat. V Albi můžou, a tak do toho jdou naplno. Nejen Albi jako celek, ale i jako jednotlivci. Každý jejich zaměstnanec může pravidelně využívat tzv. dobrovolnický den, který stráví pomáháním v libovolné neziskové organizaci. Pomáhají jak znevýhodněným lidem, tak i přírodě. Stovky hodin tráví péčí o životní prostředí například v rámci akce Albiles. Pozadu nezůstávají ani v té finanční stránce a jejich příspěvky putují hned do několika organizací, např. Green Doors, Rozum a cit nebo do Agentury pro rozvoj Broumovska.
apb-plzen Společnost APB Plzeň provádí již od roku 1991 zemní práce, stavební práce, demolice, nákladní dopravu a přepravu, jeřábnické práce a další, mnohdy zcela ojedinělé a specializované akce.
 Bagmaster logo vyrábíme

Společnost BAGMASTER s.r.o. založil PaedDr. Emil Blažek v roce 2002 s cílem vyrábět kvalitní školní aktovky a batohy nejen pro české děti. Hned od počátku byla hlavní myšlenka „zdravý růst dětí“. Firma vyvinula anatomický zádový systém, který kopíruje dětskou páteř a pomáhá tento prostor odvětrávat, čímž také zvyšuje celkový komfort z nošení. Neméně důležité jsou u batohů fixační prvky. Bederní pás slouží pro lepší rozložení hmotnosti batohu a hrudní pás napomáhá zafixování batohu na zádech proti samovolnému pohybu.

Akciová společnost ČEPS působí na území České republiky jako výhradní provozovatel přenosové soustavy (elektrická vedení 400 kV a 220 kV). Udržuje, obnovuje a rozvíjí 42 rozvoden s 75 transformátory, z nichž některé jsou určeny pro převádění elektrické energie z přenosové do distribuční soustavy, a trasy vedení s napěťovou hladinou 400 kV o délce 3 724 km a 220 kV o délce 1 909 km. V rámci elektrizační soustavy České republiky poskytuje ČEPS, a.s., přenosové služby a služby spojené se zajištěním rovnováhy mezi výrobou a spotřebou elektrické energie v reálném čase (systémové služby).

farma moulisovych

Rodinná biofarma Farma Moulisových hospodaří v obci Milínov (Plzeň-jih) v systému ekologického zemědělství. Chová krávy bez tržní produkce mléka, a to masné plemeno Simentál a plemeno Dexter. Dále chová koně, ovce, kozy a provozuje agroturistiku včetně ubytování, které nejčastěji láká rodiny s dětmi..

hotjet-logo

HOTJET CZ, s. r. o. je ryze český výrobce tepelných čerpadel, který svou výrobní činnost zahájil v roce 2006 v Ostravě, od roku 2010 je výroba včetně zázemí přestěhována do vlastní haly v Bolaticích, kde působí vedení firmy, obchodní oddělení, administrativa, vývojové oddělení a konstrukce, výroba, sklad a expedice. Výrobní program je zaměřen na tepelná čerpadla a jejich aplikace do různých zařízení. Sortiment obsahuje systémy čerpadel s technologií vzduch-voda, země-voda a voda-voda, které obstály i na zahraničních trzích a jsou ku příkladu zapsány - schváleny v dotačním programu pro německý trh.

isolit

Isolit – Bravo, spol. s r. o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem kvalitních výrobků pro světově proslulé firmy. Naši zákazníci jsou především z automobilového průmyslu, dále z odvětví přístrojů pro zdravotnictví a ze segmentu spotřebičů pro domácnost. Vedle toho vyrábíme vlastní výrobní program Bravo.

jcs

Společnost specializující se na pronájem a prodej lešení a bednění. Pod názvem JCS CZ, s.r.o., působí od března roku 2012. JCS CZ, s.r.o., je díky bohatým zkušenostem a odborným znalostem profesionální firmou, která se může pochlubit řadou zajímavých referencí a spokojených zákazníků. Společnost působí zejména v Plzeňském kraji, kde montážně zabezpečuje dodávky lešení pro panelové domy, ale zkušenosti jim dovolují realizovat v tomto oboru i složitější projekty. Velký důraz je kladen na bezpečnost práce a ochranu zdraví, která je pro JCS CZ, s.r.o., na prvním místě.

lsberger

Společnost LASSELSBERGER, s.r.o. je největším výrobcem keramických obkladů a dlažeb v ČR a zároveň se řadí k největším evropským výrobcům obkladových materiálů. LASSELSBERGER, s.r.o. zachovává a rozvíjí tradici české značky RAKO. Komplexní nabídku bytové keramiky prezentuje pod značkou RAKO HOME, systémové řešení komerčních nebo vysoce namáhaných nekomerčních objektů zajišťuje svými výrobky pod značkou RAKO OBJECT.

la sport  

Firma LA Sport je dodavatelem především vybavení pro atletiku. Vedle vybavení (oštěpy, disky, kladiva, koule, překážky, doskočiště, ...) je to také speciální běžecké oblečení, obuv, stejně jako vybavení zázemí (medicinbaly, lavičky, ...). Vedle atletického vybavení nabízí firma LA Sport také vybavení pro pozemní hokej, basketbal, obecný trénink.

Pro CENTRUM HÁJEK dodává speciální vybavení  do našich tělocvičen dle našich potřeb.

Základem lesnické strategie podniku je trvale udržitelné hospodaření v lesích založené na maximálním využívání tvořivých sil přírody, které zajistí nepřetržité a vyvážené plnění produkčních funkcí svěřených lesů. Cílem podniku LESY ČR je vytváření stabilních, kvalitních, druhově, prostorově a věkově skupinovitě smíšených lesů.

lc-plzen

O činnosti dámského klubu LC Plzeň Bohemia rozhoduje jeho 31 členek různých profesí. Tradičně se setkávají každý první a třetí čtvrtek v Hotelu Centrál, připravují akce pro nastávající období, předávají si informace nejen z lionského světa, ale rády si také vyslechnou zajímavé přednášky a novinky, které rozšiřují jejich obzor. Jejich zájem spočívá ve snaze pomoci především zrakově postiženým dětem, ale i jiným, kteří zvláštní pomoc rovněž potřebují. Aby své cíle zvládly, organizují různé společenské akce a z výtěžků pomáhají plnit předem dohodnutá účelná přání

mat group

M.A.T. Group, s.r.o. je firma s ryze českým kapitálem vlastněná dvěma majiteli. Působí jako velkoobchod domácí potřeby, železářství a hobby - zahrada. Firma se orientuje zejména na specializované maloobchodní prodejny a obchodní řetězce. Sortimentem, který čítá více než 20.000 položek, obsáhne požadavky profesionálů i domácích kutilů. Přes 20.000 m2 kryté skladové plochy umožňuje mít k dispozici dostatečný sortiment pro kvalitní a rychlé vykrytí i nejnáročnějších požadavků všech zákazníků. 

 marius pedersen

Marius Pedersen a.s. je dánskou společností, která se specializuje na nakládání se všemi druhy odpadů, kompletní řešení pro města a obce v oblasti údržby veřejných prostor a vývoj vlastních technologií na přepravu, zpracování a využití odpadů.

 mastny

Architektonická projektová kancelář Ing. arch. Václav Mastný nabízí komplexní předprojektové a projektové přípravy včetně architektonických návrhů i studií.

MICHAL HRABAČKA

Michal Hrabačka (IČO: 67112501) - Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce, reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.

 nidec-ls-logo1

M.L.S. Holice, spol. s r.o. vyrábí ucelenou řadu alternátorů pro nízké a střední napětí a svým klientům nabízí optimální řešení pro výrobu záložních generátorů a kogeneračních jednotek.

mpo-matrace-logo

MPO Trade s.r.o. je česká rodinná firma, která se výrobou matrací a vůbec dobrým spánkem zabývá již více než 12 let.

 ob-logo

Otto Bock ČR, s.r.o. pomáhá lidem na vozíku, postiženým dětem, amputovaným, ale i sportovcům zvyšovat kvalitu jejich života. Vyrábí a distribuuje mechanické a elektrické invalidní vozíky, pomůcky pro hendikepované děti (speciální kočárky, polohovací zařízení, vertikalizátory, atd.), díly pro stavbu protéz a ortéz.

pekarna-a-cukrarna-u-posty

Pekárna a cukrárna U pošty denně nabízí čerstvé pečivo a chléb z pekárny ze Sušice. Přijímá objednávky na celé dorty, zákusky, lahůdky a pečivo. S pečivem si můžete odnést i kávu s sebou. Dále zajišťuje objednávky na svatby (svatební dorty, výslužky, banketky, zákusky, ...), narozeniny, rodinné oslavy a jiné.

bazen slovany Plavecký bazén Slovany nabízí kromě vnitřního a vnějšího 50m bazénu a dětského bazénu pro sportovní vyžití zejména plavců, aquabel, vodních pólistů, moderních pětibojařů a vodních záchranářů, i další vodní atrakce typu 86 metrového tobogánu, dětského brouzdaliště, divoké řeky, vířivky, relaxačního bazénu, dámské i pánské páry, největší saunu v městě Plzni s kapacitou 31 „saunařů“ , tělocvičnu se zrcadlovým sálem, fitness, ale i ubytovacím centrem s kapacitou 84 lůžek. Byl uveden do provozu v roce 1986. 
Plzeňská teplárenská, a.s. je největším výrobcem energií na území města Plzně a v Plzeňském kraji. Vyrábí a dodává teplo pro vytápění a ohřev teplé užitkové vody pro více než 40.000 bytů v Plzni a velký počet komerčních, podnikatelských, správních a školských subjektů.
logo-vanoce

Pohybové studio J&A Plzeň provozuje pohybové a fitness studio. Nabízíme kurzy zumby, pilates, power jógy, bosu, jumpingu, tabaty, bodybalance a bodyformingu. Nabízí indoor cycling i kruhový trénink. Pořádá cvičení pro seniory, rodiče s dětmi, těhotné ženy, proti bolesti zad, snižování nadváhy a další.

possehl logo

Possehl Electronics Czech Republic s.r.o. se zabývá výrobou plastových dílů pro automobilový průmysl.

prohockey

Firma PRO-HOCKEY CZ, s.r.o. je dceřinnou společností Českého svazu ledního hokeje, která organizačně zajišťuje mezinárodní utkání v ledním hokeji národního týmu ČR a všech juniorských reprezentačních týmů. Je výhradní vlastník marketingových a televizních práv na českou hokejovou reprezentaci. Svým partnerům nabízí služby v oblasti reklamy, marketingu a sponzoringu ve spojení s našim dlouhodobě nejúspěšnějším sportovním odvětvím.

 

Snahou společnosti První plzeňská galvanovna s. r. o. je nepřetržitě zvyšovat kvalitu svých služeb, zdokonalovat a zefektivňovat své výrobní procesy a v neposlední řadě pečovat o spokojenost zákazníků.

rosma Firma ROSMA TRADE s.r.o. byla založena a zahájila svou obchodní činnost v roce 2002 jako dovozce a prodejce kompletní šíře sortimentu obalového materiálu. V roce 2003 se nabídka rozšířila o povrchovou úpravu kovů, kovoobrábění a zámečnickou výrobu. V roce 2011 se firma dále rozšířila zakoupením dvou CNC laserů značky Triumph.
rossmann Síť drogerií ROSSMANN byla založena v Německu v roce 1972 panem Dirkem Roβmannem. Aktuálně má zastoupení v 6 evropských zemích v celkovém počtu téměř 4 000 prodejen s ročním obratem 9 miliard Euro. V České republice má ROSSMANN více než 130 prodejen s ročním obratem převyšujícím 3 miliardy Kč. Moderní prodejny nabízí zákazníkům vedle širokého a kvalitního sortimentu brandových produktů také výrobky vlastních značek i špičkový zákaznický servis.
serto

Firma SERTO CZ s.r.o. se zaměřuje na CNC obrábění, CNC soustružení a obrábění nerez oceli. Provozuje soustružnické centrum. Zabývá se výrobou šroubení, kolen, T-kusů a výrobou dílů se závitem NPT, UNF, M, G a R. Provádí elektrolytické odhrotování vrtaných otvorů.

Návrh a výroba prvotřídních produktů společnosti Shape Corp. Czech Republic, s.r.o. vyžaduje hodně odpovědnosti vůči svým zákazníkům a zaměstnancům. 40 let dodávek kvalitních výrobků vytvořilo mezi společností a jejími zákazníky pouto důvěry a spolehlivosti. I přesto, že roste, jim jejich základní hodnoty dovolují, aby si i nadále udrželi kulturu malé firmy, též nazývané Shape rodina.

sport invest

Sport Invest je oporou více než 300 sportovců. Svým sportovcům poskytuje kompletní servis, zajišťuje jim tréninkový i výživový plán, lékaře a maséry, přivádíe sponzory. Sport Invest se raduje se spolu se svými sportovci z jejich úspěchů a v těžkých časech je jim oporou. Sport Invest je lídrem v oblasti sportovního marketingu. Je stabilním partnerem desítek společností. Spolupracuje s partnery, kteří mají podobné smýšlení. Připravuje jim ucelené koncepty a strategické návrhy reklamních kampaní a radíme jim, jak začlenit sportovce či sportovní event do jejich komunikačních plánů.

tempomakers

TEMPO MAKERS z.s. je parta plzeňských běžců vodičů, která vám bude pomáhat na závodech, hlavně půlmaratonech, docílit vámi požadované časy.

tescocr

Tesco Stores ČR je aktivním členem Svazu obchodu a cestovního ruchu a jeho Komory obchodních řetězců, jejímž hlavním úkolem je posilování dobrého jména a pověsti maloobchodu a velkoobchodu v České republice a odstraňování předsudků vůči velkým provozovatelům maloobchodních i velkoobchodních prodejen.

proudly 2

Každý člověk je unikátní a to samé platí i pro společnosti. Ve společnosti UNIjobs s.r.o. věří, že pro každého z nás někde existuje místo, kde se může realizovat a být šťastný. Mladí talenti dnes při výběru zaměstnavatele nehledí tolik na peníze a karierní posun. Mnohem více si váží firemní kultury, vizí a lidí, kteří je vytvářejí. Klasický pracovní inzerát však odpověď nepřinese. Na druhé straně existuje spousta fantastických firem s ambicí měnit svět. V boji o nejlepší talenty však často prohrávají, protože je málokdo zná. Proto v UNIjobs s.r.o. dali dohromady tým skvělých odborníků v oboru s posláním tyto světy přiblížit. Tak vzniklo Proudly.

zf

ZF Engineering Plzeň s.r.o. je od roku 2007 součástí světového koncernu ZF Group. Tento koncern spolupracuje s největšími automobilkami ve světě. Společnost prochází neustálým a radikálním rozvojem, v rámci plzeňské pobočky se na něm aktuálně podílí 250 zaměstnanců, ročně přijímáme cca 60 dalších. V celosvětovém měřítku skupiny ZF vystupuje plzeňské zastoupení jako jedno z 8 hlavních vývojových center. Skupině ZF Group a externím zákazníkům zajišťuje služby v oblasti vývoje i testování software (C/ C++) a hardware, dále v oblasti konstrukce, výpočtů, mechatroniky a metrologie.

Joomla SEF URLs by Artio