Activa potreby pro kancelar 2013

ACTIVA spol. s r.o. působí jako dodavatel kancelářských potřeb od roku 1992. Během své mnohaleté existence si na trhu vybudovala významné postavení a získala řadu významných a náročných klientů, kteří oceňují její vysoce profesionální služby.

ada ADA International s.r.o. je součástí mezinárodní společnosti ADA Cosmetics International, předního výrobce hotelové kosmetiky. Vyvíjí a vyrábí luxusní značkovou a privátní kosmetiku o objemech od 3 ml do 12 litrů, včetně dárkových setů a hotelových doplňků. Tyto výrobky jsou úspěšně dodávány do hotelů, leteckých společností, výletních lodí, luxusních butikových řetězců, do maloobchodních i velkoobchodních sítí ve více než 120 zemích světa. Firma má pobočky v sedmi zemích (v České republice, Německu, Velké Británii, Spojených arabských emirátech, Číně, Singapuru a Spojených státech).
 asekol ASEKOL je neziskově hospodařící společnost, která v zastoupení výrobců a dovozců elektrozařízení organizuje celostátní systém zpětného odběru elektrozařízení. Zajišťuje sběr, dopravu a recyklaci vysloužilých elektrospotřebičů včetně financování celého systému. ASEKOL je tzv. kolektivní systém zpětného odběru elektrozařízení. Jeho služeb na základě smlouvy využívají výrobci nebo dovozci elektrozařízení. ASEKOL při zpětném odběru úzce spolupracuje s městy a obcemi, posledními prodejci a servisy, svozovými společnostmi a zpracovateli elektrozařízení.

Akciová společnost ČEPS působí na území České republiky jako výhradní provozovatel přenosové soustavy (elektrická vedení 400 kV a 220 kV). Udržuje, obnovuje a rozvíjí 42 rozvoden s 75 transformátory, z nichž některé jsou určeny pro převádění elektrické energie z přenosové do distribuční soustavy, a trasy vedení s napěťovou hladinou 400 kV o délce 3 724 km a 220 kV o délce 1 909 km. V rámci elektrizační soustavy České republiky poskytuje ČEPS, a.s., přenosové služby a služby spojené se zajištěním rovnováhy mezi výrobou a spotřebou elektrické energie v reálném čase (systémové služby).

dedova-farma-b

Dědova farma pro Vás otevřela v plzeňském OC Olympia novou prodejnu plnou úžasných dobrot. Koupíte zde české, slovenské a maďarské speciality od malých farmářů, např. klobásky, tlačenku, exkluzivní uzeniny, velký výběr sýrů, nakládané zeleniny, domácí paštiky. Přijďte ochutnat.

 

Dynamic Products s.r.o.

farma moulisovych

Rodinná biofarma Farma Moulisových hospodaří v obci Milínov (Plzeň-jih) v systému ekologického zemědělství. Chová krávy bez tržní produkce mléka, a to masné plemeno Simentál a plemeno Dexter. Dále chová koně, ovce, kozy a provozuje agroturistiku včetně ubytování, které nejčastěji láká rodiny s dětmi.

triska

Firma Tříska z Třemošné u Plzně zajišťuje dodávky, montáž a servis plynových zařízení a regulační techniky. Pro CENTRUM HÁJEK navrhla řešení vytápění objektu a ohřevu teplé vody - včetně montáže zařízení a následného servisu.

logo gaudium
Léčebna Gaudium Frýdek-Místek s.r.o. je zdravotnické zařízení dlouhodobě nemocných a svým klientům zajišťuje zdravotní péči. Péče je poskytovaná z prostředků veřejného zdravotního pojištění (dle zákona č. 48/1997 Sb.) a platné legislativy. U mnohých komplikovaných zdravotních stavů zde lze pozorovat po dlouhodobém pobytu překvapivá zlepšení a klienti se zase mohou vracet ke svým rodinám nebo po stabilizaci stavu do vyhovujících sociálních zařízení.
Skupina InterCora vybudovala doposud více než 250 větších i menších nákupních center jak v České republice, tak i na Slovensku a v Rumunsku. Již více než 20 let doprovází při expanzi takové řetězce, jako je Penny Market, Lidl, Tesco, Ahold, Billa a zejména Kaufland. Nabídka potravinářského sortimentu v samoobslužných obchodních domech je doplňována nabídkou nepotravinářského zboží.
isolit

Isolit – Bravo, spol. s r. o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem kvalitních výrobků pro světově proslulé firmy. Naši zákazníci jsou především z automobilového průmyslu, dále z odvětví přístrojů pro zdravotnictví a ze segmentu spotřebičů pro domácnost. Vedle toho vyrábíme vlastní výrobní program Bravo.

ekonomicke stavby

Společnost Ekonomické stavby je předním stavitelem zděných rodinných domů, který každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Společnost byla založena v roce 1998 a už od počátku své činnosti se zaměřuje na kvalitu a šíři nabídky služeb, která je svým rozsahem na trhu ojedinělá. Ekonomické stavby jsou také jedním z prvních výrobců rodinných domů, který se může pochlubit certifikací kvality podle normy ISO 9001.
   

jcs

Společnost specializující se na pronájem a prodej lešení a bednění. Pod názvem JCS CZ, s.r.o., působí od března roku 2012. JCS CZ, s.r.o., je díky bohatým zkušenostem a odborným znalostem profesionální firmou, která se může pochlubit řadou zajímavých referencí a spokojených zákazníků. Společnost působí zejména v Plzeňském kraji, kde montážně zabezpečuje dodávky lešení pro panelové domy, ale zkušenosti jim dovolují realizovat v tomto oboru i složitější projekty. Velký důraz je kladen na bezpečnost práce a ochranu zdraví, která je pro JCS CZ, s.r.o., na prvním místě.

kmp

Společnost KMP Bürotechnik, s.r.o. je jedním z největších výrobců tonerů, inkoustových cartridgí, barvících a faxových pásek v Evropě. Má vlastní výzkumné a vývojové centrum, vlastní výrobní závod v jižních Čechách. Více než 200 zaměstnanců KMP vyrábí ve třech výrobních halách situovaných v jižních Čechách, na více než 10 000 m2, každý měsíc zhruba 50 000 kusů tonerů pro laserové tiskárny a kopírky, více než 400 000 kusů kompatibilních a renovovaných inkoustových náplní pro inkoustové tiskárny, kilometry barvících pásek pro jehličkové tiskárny a pokladní systémy, tuny termotransferových fólií pro faxy.

lsberger

Společnost LASSELSBERGER, s.r.o. je největším výrobcem keramických obkladů a dlažeb v ČR a zároveň se řadí k největším evropským výrobcům obkladových materiálů. LASSELSBERGER, s.r.o. zachovává a rozvíjí tradici české značky RAKO. Komplexní nabídku bytové keramiky prezentuje pod značkou RAKO HOME, systémové řešení komerčních nebo vysoce namáhaných nekomerčních objektů zajišťuje svými výrobky pod značkou RAKO OBJECT.

la sport  

Firma LA Sport je dodavatelem především vybavení pro atletiku. Vedle vybavení (oštěpy, disky, kladiva, koule, překážky, doskočiště, ...) je to také speciální běžecké oblečení, obuv, stejně jako vybavení zázemí (medicinbaly, lavičky, ...). Vedle atletického vybavení nabízí firma LA Sport také vybavení pro pozemní hokej, basketbal, obecný trénink.

Pro CENTRUM HÁJEK dodává speciální vybavení  do našich tělocvičen dle našich potřeb.

lekarna v bezovce Lékárna v Bezovce, Sanicula s.r.o je jedinečná lékárna svým celostním přístupem a službami. Nabízí široký sortiment léčiv, homeopatie, gemmoterapie, zdravotnických potřeb a dalšího doplňkového sortimentu. Připravuje individuálně připravovaná léčiva. Poskytuje poradenskou činnost v oblasti lékárenské péče a celostní medicíny. Zajišťuje léčiva dle aktuální poptávky včetně individuálního dovozu zahraničních léčiv dle platného lékařského receptu.

Základem lesnické strategie podniku je trvale udržitelné hospodaření v lesích založené na maximálním využívání tvořivých sil přírody, které zajistí nepřetržité a vyvážené plnění produkčních funkcí svěřených lesů. Cílem podniku LESY ČR je vytváření stabilních, kvalitních, druhově, prostorově a věkově skupinovitě smíšených lesů.

lmc logo 

LMC s.r.o. je nejvýznamnějším operátorem na českém elektronickém trhu práce a jednou z předních evropských e-recruitmentových společností. Provozuje službu www.jobs.cz, určenou pro elitní pozice na domácím pracovním trhu, a největší pracovní portál na českém internetu www.prace.cz

lukrena

 

LUKRENA a.s

 

Sady Nebílovy

 

Nebílovy jsou známy jako sadařská obec s dlouholetou tradicí pěstování ovoce. Od roku 1999 navázala na sadařskou tradici zemědělská společnost Lukrena a.s. V našich sadech na 48 ha pěstujeme jablka, švestky, hrušky, třešně, kanadské borůvky a jahody. Je zde vybudována sušárna ovoce, moštárna, výrobna cideru a pro pěstitele ovoce pěstitelská pálenice. Čerstvé ovoce a farmářské produkty z regionu si můžete nakoupit v nové farmářské prodejně.

 

markaudit

Společnost MARK AUDIT Consulting, s.r.o. pracuje pro své klienty od roku 1995. Firma disponuje vysoce kvalitním a odborným personálem, zastupuje vysoké funkce v účetních svazech, publikuje v odborném tisku. Působí nejen pro národní, ale i nadnárodní společnosti s účastí především kapitálu ze SRN. Auditorské zprávy zpracovává i v anglickém nebo německém jazyce.

Mat modré piktogramy

M.A.T. Group, s.r.o. je firma s ryze českým kapitálem vlastněná dvěma majiteli. Působí jako velkoobchod domácí potřeby, železářství a hobby - zahrada. Firma se orientuje zejména na specializované maloobchodní prodejny a obchodní řetězce. Sortimentem, který čítá více než 20.000 položek, obsáhne požadavky profesionálů i domácích kutilů. Přes 20.000 m2 kryté skladové plochy umožňuje mít k dispozici dostatečný sortiment pro kvalitní a rychlé vykrytí i nejnáročnějších požadavků všech zákazníků. 

MICHAL HRABAČKA

Michal Hrabačka (IČO: 67112501) - Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce, reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.

Dobroty od Macháčků nabízí velký výběr chutí a vůní – mnoho druhů přírodních pečených čajů, sirupy, džemy, povidla a marmelády, rovněž DIA džemy a marmelády. Vše vyráběné podomácku, poctivě a s láskou. V žádném z výrobků nejsou použita barviva.

u posty cukrarna pekarna

Pekárna a cukrárna U pošty denně nabízí čerstvé pečivo a chléb z pekárny ze Sušice. Přijímá objednávky na celé dorty, zákusky, lahůdky a pečivo. S pečivem si můžete odnést i kávu s sebou. Dále zajišťuje objednávky na svatby (svatební dorty, výslužky, banketky, zákusky, ...), narozeniny, rodinné oslavy a jiné.

pekarstvi kabat

Ruční výroba pečiva, to je Pekárna Kabát. Prvotřídní suroviny převážně českého původu bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Pečivo vyráběné podle tradičních receptur. Poctivé pekařské řemeslo jako za času našich dědů a pradědů.

bazen slovany Plavecký bazén Slovany nabízí kromě vnitřního a vnějšího 50m bazénu a dětského bazénu pro sportovní vyžití zejména plavců, aquabel, vodních pólistů, moderních pětibojařů a vodních záchranářů, i další vodní atrakce typu 86 metrového tobogánu, dětského brouzdaliště, divoké řeky, vířivky, relaxačního bazénu, dámské i pánské páry, největší saunu v městě Plzni s kapacitou 31 „saunařů“ , tělocvičnu se zrcadlovým sálem, fitness, ale i ubytovacím centrem s kapacitou 84 lůžek. Byl uveden do provozu v roce 1986. 
Plzeňská teplárenská, a.s. je největším výrobcem energií na území města Plzně a v Plzeňském kraji. Vyrábí a dodává teplo pro vytápění a ohřev teplé užitkové vody pro více než 40.000 bytů v Plzni a velký počet komerčních, podnikatelských, správních a školských subjektů.
pneu hajek PNEUservis Martin Hájek vám v novém pneuservisu v Plzni nabízí mimo jiné přezutí na počkání. Pneuservis pro osobní, lehké nákladní, traktorové a zemní stroje a motopneuservis. Specialista na offroad pneumatiky. Firmám a stálým zákazníkům poskytuje slevy.
possehl logo

Possehl Electronics Czech Republic s.r.o. se zabývá výrobou plastových dílů pro automobilový průmysl.

 

Snahou společnosti První plzeňská galvanovna s. r. o. je nepřetržitě zvyšovat kvalitu svých služeb, zdokonalovat a zefektivňovat své výrobní procesy a v neposlední řadě pečovat o spokojenost zákazníků.

renomia

RENOMIA, a. s. je největší českou pojišťovací makléřskou společností. Již od roku 1993 poskytuje komplexní služby v oblasti risk managementu a pojištění pro firmy a jejich zaměstnance. RENOMIA úspěšně rozvíjí své aktivity nejen v ČR, ale i v dalších zemích střední a východní Evropy.

robstav

Stavební společnost ROBSTAV stavby k.s. zajišťuje veškeré zemní práce, výstavby a rekonstrukce komunikací, vodohospodářské stavby. Společnost provádí i zemní přípravné práce staveb a demolice původních staveb. Své služby společnost nabízí převážně na území Plzeňského, Karlovarského, Budějovického a Středočeského a Severočeského kraje.

serto

Firma SERTO CZ s.r.o. se zaměřuje na CNC obrábění, CNC soustružení a obrábění nerez oceli. Provozuje soustružnické centrum. Zabývá se výrobou šroubení, kolen, T-kusů a výrobou dílů se závitem NPT, UNF, M, G a R. Provádí elektrolytické odhrotování vrtaných otvorů.

stavebniny libusin

Stavebniny Libušín je prodejna stavebních materiálů s dlouholetou tradicí, která sahá až k počátkům šedesátých let. Firma Ivo Klug, která začala s prodejem stavebních materiálů v lednu 1993 v malé prodejně v Plzni-Hradišti, koupila stavebniny Libušín v srpnu 1998. Díky velmi širokému sortimentu stavebních materiálů, poradenskou činností, rozvozem zakoupeného zboží vlastní autodopravou až na stavbu, spolehlivostí a vstřícným přístupem k zákazníkovi se stala jednou z nejvyhledávanějších stavebnin a to jak drobnými stavebníky, tak stavebními firmami.

tempomakers

TEMPO MAKERS z.s. je parta plzeňských běžců vodičů, která vám bude pomáhat na závodech, hlavně půlmaratonech, docílit vámi požadované časy.

tescocr

Tesco Stores ČR - pobočka Borská Pole je aktivním členem Svazu obchodu a cestovního ruchu a jeho Komory obchodních řetězců, jejímž hlavním úkolem je posilování dobrého jména a pověsti maloobchodu a velkoobchodu v České republice a odstraňování předsudků vůči velkým provozovatelům maloobchodních i velkoobchodních prodejen.

tiskarna kral 

Společnost Tiskárna Král s.r.o. disponuje moderním technologickým zázemím, které umožňuje kvalitní a rychlý tisk vizitek, letáků, katalogů a pozvánek včetně konečných úprav. Tiskne svatební oznámení a novoročenky a nabízí reklamní předměty s potiskem, gravírování laserem, zlacený tisk a knihtisk. Společnost Razítka Král s.r.o. patří mezi 5 předních výrobců razítek Trodat s kompletní nabídkou samobarvících, číslovacích, datumovacích a dalších razítek.

torf

Sídlo společnosti TORF se nachází v Krásně, které leží uprostřed lázeňského trojúhelníku tvořeného Karlovými Vary, Mariánskými Lázněmi a Františkovými Lázněmi. Díky tomu se může firma, ve spolupráci s předními lázeňskými domy, věnovat vývoji nových, kvalitnějších výrobků. Díky stálému vývoj a objevování nových vlastností rašeliny - přírodní suroviny - se firma po roce 1999 rozhodla rozšířit produkci o kosmetiku a využít tak svých znalostí o blahodárných účincích této suroviny.

tuebor logo

Obchodní politikou společnosti TUEBOR GENERAL SERVICE je cílená orientace na špičkový standard preferovaných služeb elektronické ostrahy a pultu centralizované ochrany při zachování komplexního servisu bezpečnostních služeb v kvalitě a šíři na kterou spoléhají zákazníci už dvě desetiletí.

u lidusky

 

U Lidušky

 

Farmářské obchody U Lidušky fungují jako každodenní "kamenné" farmářské trhy již od roku 2014. Nabízí zdravé potraviny, podporují rodinné farmáře a lokální výrobce. Prodávají kvalitní české výrobky - pečivo, mléčné výrobky, maso, ryby, uzeniny, mošty, vína, výrobky pro alergiky a mnoho dalšího.
 

 vodarenske kapicky VODÁRENSKÉ KAPIČKY jsou příležitostí pro zaměstnance společnosti VODÁRNA PLZEŇ a.s. získat finanční podporu pro nějaký "svůj" veřejně prospešný projekt, který sami podporují a jehož se jako realizátoři či dobrovolníci účastní. Už v minulosti se ukázalo, že mnoho zaměstnanců společnosti VODÁRNA PLZEŇ a.s. je aktivními členy nejrůznějších občanských sdružení nebo sympatizují s charitativními projekty tzv. neziskových organizací. Řada z nich se navíc ve svém volném čase snaží pomáhat tam, kde je to podle nich zapotřebí a kde je to těší. VODÁRENSKÉ KAPIČKY společnosti VODÁRNA PLZEŇ a.s. nabízí práve takto aktivním pracovníkům možnost požádat o finanční podporu "jejich" projektu až do výše 50.000 Kč
vsp Společnost VSP Auto, s.r.o. je ryze českou firmou, která je autorizovaným prodejcem a opravcem vozidel značky Mercedes-Benz, Mitsubishi Fuso a Jeep. Firmu najdete v Plzni na Domažlické ulici 1127/168, kde je k dispozici prodejna osobních, užitkových a nákladních automobilů, autorizovaný servis a čerpací stanice OMV s myčkou.
zf

ZF Engineering Plzeň s.r.o. je od roku 2007 součástí světového koncernu ZF Group. Tento koncern spolupracuje s největšími automobilkami ve světě. Společnost prochází neustálým a radikálním rozvojem, v rámci plzeňské pobočky se na něm aktuálně podílí 250 zaměstnanců, ročně přijímáme cca 60 dalších. V celosvětovém měřítku skupiny ZF vystupuje plzeňské zastoupení jako jedno z 8 hlavních vývojových center. Skupině ZF Group a externím zákazníkům zajišťuje služby v oblasti vývoje i testování software (C/ C++) a hardware, dále v oblasti konstrukce, výpočtů, mechatroniky a metrologie.

Joomla SEF URLs by Artio