Pořadí dárců je abecední bez ohledu na výši daru.

Activa potreby pro kancelar 2013

Activa spol. s.r.o.

AKK economy

AKK economy s.r.o.

Poradenství, účetnictví, semináře pro veřejný sektor.
bagmaster

BAGMASTER s.r.o.

Založil PaedDr. Emil Blažek v roce 2002 v České republice s cílem vyrábět kvalitní školní aktovky a batohy nejen pro české děti. Hned od počátku byla hlavní myšlenka „zdravý růst dětí“. Firma vyvinula anatomický zádový systém, který kopíruje dětskou páteř a pomáhá tento prostor odvětrávat, čímž také zvyšuje celkový komfort z nošení.

ceps-150x82

ČEPS a.s.

Pořízení vibračního přístroje pro terapie hendikepovaných dětí „Vibramoov Physio".

Hlavní činností ČEPS, a.s., je zajišťovat spolehlivý provoz a rozvoj přenosové soustavy nejen na území ČR, ale v kontextu mezinárodní spolupráce i v rámci propojených přenosových soustav. ČEPS, a.s., zajišťuje přenos elektřiny mezi výrobci a distributory, systémové a podpůrné služby, rovnováhu výroby a spotřeby, spolupracuje na přidělování přeshraniční kapacity formou aukcí. Společnost ČEPS přispívá k rozvoji trhu s elektřinou a podílí se na rozvoji evropského energetického trhu.

Deemyad-logo-z-web

Deemyad Smile Design Studio je soukromá zubní ordinace v centru Plzně. Naším cílem je poskytnout svým pacientům komplexní stomatologickou péči vysoké kvality v příjemném a přátelském prostředí.

ekonomicke stavby

Ekonomické stavby

Společnost Ekonomické stavby je předním stavitelem zděných rodinných domů, který každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Společnost byla založena v roce 1998 a už od počátku své činnosti se zaměřuje na kvalitu a šíři nabídky služeb, která je svým rozsahem na trhu ojedinělá. Ekonomické stavby jsou také jedním z prvních výrobců rodinných domů, který se může pochlubit certifikací kvality podle normy ISO 9001.

triska

Firma Tříska z Třemošné u Plzně zajišťuje dodávky, montáž a servis plynových zařízení a regulační techniky. Pro CENTRUM HÁJEK navrhla řešení vytápění objektu a ohřevu teplé vody - včetně montáže zařízení a následného servisu.

 fos

FOS Project s.r.o.

Výstavby a servis optických sítí.

goba

Goba s.r.o.

To, co v roce 1994 začalo jako "GOBA s.r.o. velkoobchod dárkových obalů", příkladným způsobem zvládlo skok do moderní doby. Silná expanze uplynulých let vedla k celostátní působnosti a další růst je plánován i do budoucna. Základem úspěchu firmy je harmonická interakce všech složek a to kvality, výkonu a přijatelných cen. Podnikatelská odvaha, oddaní zaměstnanci, firemní kultura zaměřená na zákazníky a obchodní partnery, nápadité produkty a nadšený smysl pro trendy zítřka - to jsou pilíře, na kterých společnost GOBA staví.

gorges

 

Advokátní kancelář GÖRGES & PARTNERS poskytuje komplexní právní služby, přičemž dbá na profesionalitu, osobní přístup a individuální požadavky svých klientů. Přínos kanceláře pro její klienty spočívá zejména v nalézání takových řešení, která klienti mohou využít k  účinnému prosazení svých práv a zájmů. Advokátní kancelář úzce spolupracuje s notáři, auditory, daňovými poradci, soudními znalci a tlumočníky. Právní služby jsou poskytovány též v anglickém a německém jazyce.

 

Pro CENTRUM HÁJEK je poskytovatel pro bono právních služeb.

 

inteligentni podlahy

Společnost Inteligentní Podlahy CZ, s.r.o. nabízí komplexní řešení interiérových podlah a realizaci v celé konstrukční skladbě. Tzn. od dodávky tepelné nebo kročejové izolace, přes vytvoření betonové nebo anhydridové hrubé podlahy, až po finální pokládku jakékoliv krytiny. Vše se zárukou na celou skladbu.

Věcný dar.

intercora

Developerská skupina InterCora působí na českém trhu od roku 1991. Zaměřuje se na stavby a pronájmy komerčních nemovitostí pro maloobchod. Společnost vystavila již přes 300 obchodních center s celkovou výměrou 2 miliony metrů čtverečních, na dalších projektech pracuje.

Interaktivní tabule.

kmp

KMP Bürotechnik s.r.o.

Projekt Sbírej toner.

 kpm dog show day

Kate psí móda - Kateřina Kočí

Charitativní psí a dětský den s voříškiádou a bullsporty.

 

kozeluha 01 

Firma Koželuha český truhlář byla založena v roce 1995. V současné době zaměstnává 45 odborníků v profesích projektant, modelář, truhlář, restaurátor a je největší truhlářskou firmou tohoto druhu v Plzni a okolí.

 KTA technika

KTA Technika s.r.o.

 

Činnost firmy je orientovaná především na organizaci projektů a výstavby velkých investičních celků ve své odbornosti. Působnost firmy se v době poklesu státních investičních zakázek v oblasti infrastruktury rozšířila z jihozápadu Čech po celé republice.

 

la sport

Firma LA Sport je dodavatelem především vybavení pro atletiku. Vedle vybavení (oštěpy, disky, kladiva, koule, překážky, doskočiště, ...) je to také speciální běžecké oblečení, obuv, stejně jako vybavení zázemí (medicinbaly, lavičky, ...). Vedle atletického vybavení nabízí firma LA Sport také vybavení pro pozemní hokej, basketbal, obecný trénink.

Pro CENTRUM HÁJEK dodává speciální vybavení  do našich tělocvičen dle našich potřeb.

lsberger Společnost LASSELSBERGER, s.r.o. je největším výrobcem keramických obkladů a dlažeb v ČR a zároveň se řadí k největším evropským výrobcům obkladových materiálů. LASSELSBERGER, s.r.o. zachovává a rozvíjí tradici české značky RAKO. Komplexní nabídku bytové keramiky prezentuje pod značkou RAKO HOME, systémové řešení komerčních nebo vysoce namáhaných nekomerčních objektů zajišťuje svými výrobky pod značkou RAKO OBJECT.
 lesycr-logo-barva-sirka-150px

Lesy ČR

 

Lesy České republiky, státní podnik (LČR) byly založeny dne 11.12.1991 Ministerstvem zemědělství České republiky. Hlavní náplní činnosti podniku je obhospodařování více než 1,2 mil. ha lesního majetku ve vlastnictví státu (téměř 86 % rozlohy všech státních lesů) a péče o více než 38 tisíc km určených vodních toků a bystřin

 

lekarna v bezovce

Lékárna v Bezovce, Sanicula s.r.o je jedinečná lékárna svým celostním přístupem a službami. Nabízí široký sortiment léčiv, homeopatie, gemmoterapie, zdravotnických potřeb a dalšího doplňkového sortimentu. Připravuje individuálně připravovaná léčiva. Poskytuje poradenskou činnost v oblasti lékárenské péče a celostní medicíny. Zajišťuje léčiva dle aktuální poptávky včetně individuálního dovozu zahraničních léčiv dle platného lékařského receptu.

 lmc logo

LMC s.r.o. je nejvýznamnějším operátorem na českém elektronickém trhu práce a jednou z předních evropských e-recruitmentových společností. Provozuje službu www.jobs.cz, určenou pro elitní pozice na domácím pracovním trhu, a největší pracovní portál na českém internetu www.prace.cz

lukrena

LUKRENA a.s

Sady Nebílovy

Nebílovy jsou známy jako sadařská obec s dlouholetou tradicí pěstování ovoce. Od roku 1999 navázala na sadařskou tradici zemědělská společnost Lukrena a.s. V našich sadech na 48 ha pěstujeme jablka, švestky, hrušky, třešně, kanadské borůvky a jahody. Je zde vybudována sušárna ovoce, moštárna, výrobna cideru a pro pěstitele ovoce pěstitelská pálenice. Čerstvé ovoce a farmářské produkty z regionu si můžete nakoupit v nové farmářské prodejně.

lumoon

Beauty salon LuMoon Plzeň

 

makro

Makro

Věcné dary pro děti.

markaudit

Společnost MARK AUDIT Consulting, s.r.o. pracuje pro své klienty od roku 1995. Firma disponuje vysoce kvalitním a odborným personálem, zastupuje vysoké funkce v účetních svazech, publikuje v odborném tisku. Působí nejen pro národní, ale i nadnárodní společnosti s účastí především kapitálu ze SRN. Auditorské zprávy zpracovává i v anglickém nebo německém jazyce.

MICHAL HRABAČKA

Michal Hrabačka (IČO: 67112501) - Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce, reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.

 otto bock

Otto Bock ČR, s. r. o.

 

Mobilita je klíčem k životu podle vlastních představ. Již přes 100 let se snažíme poskytovat lidem po amputaci tu nejlepší možnou kvalitu života. U uživatelů našich protéz vyzvídáme, co bychom ještě mohli vylepšit, a získané informace předáváme do vlastního vývoje. Proto můžeme pravidelně přicházet s technologickými novinkami, které udávají tempo nejen u nás, ale po celém světě.

 

pekarstvi jilek

Pekařství Jílek

"Nejsme jen obyčejné pekařství… Jsme pekařství zrozené z lásky. Snažíme se každému z Vás kousek z té naší lásky předat, ať už milým úsměvem našeho personálu nebo pečivem, které se zrodilo z lásky pod rukami našich pekařů. Pečeme z těch nejlepších surovin. Vše si dostatečně hlídáme a ochutnáváme. Na naše pulty nepustíme nic, co by nám nechutnalo. Chceme, aby jste se u nás cítili stejně tak dobře, jako doma… "

CZ-PLTEP-logo-color 

 

Plzeňská teplárenská, a.s

Plzeňská teplárenská, a.s. je největším výrobcem energií na území města Plzně a v Plzeňském kraji. Vyrábí a dodává teplo pro vytápění a ohřev teplé užitkové vody pro plzeňské domácnosti a velký počet komerčních, podnikatelských, správních a školských systémů.

 

pmdp

PMDP a.s.

Provozovatelem městské veřejné dopravy na území města Plzně a v jeho blízkém okolí. Tradice společnosti sahá až do roku 1899, kdy v Plzni poprvé vyjela elektrická tramvaj. Městská doprava v Plzni se vyznačuje svojí kvalitou, v mnoha technologiích jsou PMDP průkopníkem a jedničkou v rámci celé ČR.

pneu hajek

PNEUservis Martin Hájek vám v novém pneuservisu v Plzni nabízí mimo jiné přezutí na počkání. Pneuservis pro osobní, lehké nákladní, traktorové a zemní stroje a motopneuservis. Specialista na offroad pneumatiky. Firmám a stálým zákazníkům poskytuje slevy.

practimed

PRACTIMED

MuDr. Markéta Baxová
Naše ordinace poskytuje komplexní služby v oboru všeobecné praktické lékařství pro dospělé, klade důraz na osobní přístup, individuální požadavky pacientů a vlídné prostředí.

galvanovna

První plzeňská galvanovna s.r.o.

Společnost První plzeňská galvanovna s. r. o. se zabývá galvanických zinkováním, mořením a fosfátováním kovových dílů. Své počátky datuje již od roku 2001. Od této doby se rozrostla v úspěšnou a silně konkurenceschopnou společnost, která dokáže uspokojit potřeby i těch nejnáročnějších klientů.

 sepsem-logo-xs

Se psem mě baví svět

 Sokal group s.r.o.

Sokal group s.r.o.

Bezúčelový dar pro Centrum Hájek.

stavebniny libusin

Stavebniny Libušín je prodejna stavebních materiálů s dlouholetou tradicí, která sahá až k počátkům šedesátých let. Firma Ivo Klug, která začala s prodejem stavebních materiálů v lednu 1993 v malé prodejně v Plzni-Hradišti, koupila stavebniny Libušín v srpnu 1998. Díky velmi širokému sortimentu stavebních materiálů, poradenskou činností, rozvozem zakoupeného zboží vlastní autodopravou až na stavbu, spolehlivostí a vstřícným přístupem k zákazníkovi se stala jednou z nejvyhledávanějších stavebnin a to jak drobnými stavebníky, tak stavebními firmami.

skoda js

Škoda JS a.s.

V předchozích šedesáti letech se ŠKODA JS a.s. podílela na stavbě jaderných elektráren nejen v České republice a na Slovensku, ale také v Maďarsku nebo Německu.

 tempo-makers

TEMPO MAKERS

Běžci se srdcem na správném místě. Bežecký klub, který, mimo jiné, pořádá charitativní běhy pro různé organizace.

 

tesco

Tesco Stores ČR - pobočka Borská Pole je aktivním členem Svazu obchodu a cestovního ruchu a jeho Komory obchodních řetězců, jejímž hlavním úkolem je posilování dobrého jména a pověsti maloobchodu a velkoobchodu v České republice a odstraňování předsudků vůči velkým provozovatelům maloobchodních i velkoobchodních prodejen.

tiskarna kral

Společnost Tiskárna Král s.r.o. disponuje moderním technologickým zázemím, které umožňuje kvalitní a rychlý tisk vizitek, letáků, katalogů a pozvánek včetně konečných úprav. Tiskne svatební oznámení a novoročenky a nabízí reklamní předměty s potiskem, gravírování laserem, zlacený tisk a knihtisk. Společnost Razítka Král s.r.o. patří mezi 5 předních výrobců razítek Trodat s kompletní nabídkou samobarvících, číslovacích, datumovacích a dalších razítek.

torf

Sídlo společnosti TORF se nachází v Krásně, které leží uprostřed lázeňského trojúhelníku tvořeného Karlovými Vary, Mariánskými Lázněmi a Františkovými Lázněmi. Díky tomu se může firma, ve spolupráci s předními lázeňskými domy, věnovat vývoji nových, kvalitnějších výrobků. Díky stálému vývoj a objevování nových vlastností rašeliny - přírodní suroviny - se firma po roce 1999 rozhodla rozšířit produkci o kosmetiku a využít tak svých znalostí o blahodárných účincích této suroviny.

tuebor logo

Obchodní politikou společnosti TUEBOR GENERAL SERVICE je cílená orientace na špičkový standard preferovaných služeb elektronické ostrahy a pultu centralizované ochrany při zachování komplexního servisu bezpečnostních služeb v kvalitě a šíři na kterou spoléhají zákazníci už dvě desetiletí.

u lidusky

U Lidušky

Farmářské obchody U Lidušky fungují jako každodenní "kamenné" farmářské trhy již od roku 2014. Nabízí zdravé potraviny, podporují rodinné farmáře a lokální výrobce. Prodávají kvalitní české výrobky - pečivo, mléčné výrobky, maso, ryby, uzeniny, mošty, vína, výrobky pro alergiky a mnoho dalšího.

u posty cukrarna pekarna

U pošty Pekárna a cukrárna denně nabízí čerstvé pečivo a chléb z pekárny ze Sušice. Přijímá objednávky na celé dorty, zákusky, lahůdky a pečivo. S pečivem si můžete odnést i kávu s sebou. Dále zajišťuje objednávky na svatby (svatební dorty, výslužky, banketky, zákusky, ...), narozeniny, rodinné oslavy a jiné.

vsp

Společnost VSP Auto, s.r.o. je ryze českou firmou, která je autorizovaným prodejcem a opravcem vozidel značky Mercedes-Benz, Mitsubishi Fuso a Jeep. Firmu najdete v Plzni na Domažlické ulici 1127/168, kde je k dispozici prodejna osobních, užitkových a nákladních automobilů, autorizovaný servis a čerpací stanice OMV s myčkou.

zamek kozel

Státní zámek Kozel

Pan kastelán Bc. Jan Polívka
Historie zámku Kozel je poměrně krátká. Jako jeden z mála klasicistních objektů na našem území není přestavbou staršího objektu, ale byl postaven tzv. na zelené louce. Díky tomu jej dodnes můžete vidět v jeho originální podobě. Rod Valdštejn - Vartemberků měl zámek Kozel v držení až do roku 1945, kdy byl na základě Benešových dekretů zkonfiskován. Dnes je pod správou Národního památkového ústavu.

VAK

 

WP

W&P Euronova

Posláním skupiny Euronova group podnikatele Radka Nováka je zajišťování širokého portfolia v oblasti mediálních služeb. Součástí skupiny Euronova group jsou reklamní agentury W&P, Korekt a West Media Communication, které disponují vlastní nabídkou reklamních ploch. Díky tomuto spojení vznikla největší síť reklamních ploch přesahující Karlovarský a Plzeňský kraj.

ZF engineering

ZF Engineering - Výtěžek ze sbírky zaměstnanců

 

ZF je globální technologická společnost poskytující inteligentní systémy pro osobní automobily, užitková vozidla a průmyslová řešení a tím vytvářející novou generaci produktů mobility. Nabízí komplexní produktová a softwarová řešení pro řízení pohybu vozidel, integrovanou bezpečnost, automatizované řízení a elektrickou mobilitu. ZF provozuje 168 výrobních závodů v 32 zemích a zaměstnává přibližně 165 000 lidí po celém světě s obratem ve výši 43,8 miliardy EUR ve fiskálním roce 2022.

 

Joomla SEF URLs by Artio