Pořadí dárců je abecední bez ohledu na výši daru.

accontis logo

ACCONTIS – účetní servis s.r.o. – Ing. Kunclová

Activa potreby pro kancelar 2013

Activa spol. s.r.o.

 belohlavek strechy

Antonín Bělohlávek

ctp

 Jsme Tvůrci Parků

V našich parcích se lidé setkávají, aby mohli podnikat. Spoluprací s námi se stanete součástí živé a rozmanité sítě podnikatelských parků, které budujeme a podporujeme po celé Evropě - od Severního moře až po Černé moře. Nabízíme k pronájmu širokou škálu komerčních prostor, které odpovídají jakýmkoli potřebám vašeho podnikání, bez ohledu na vaši velikost a požadavky odvětví. Nejmodernější budovy, které stavíme a provozujeme, podporují nejrůznější činnosti - od high-tech výroby, výzkumu a vývoje a IT až po logistiku, e-commerce a profesionální služby.

Daikin logo

Společnost Daikin je významným celosvětovým výrobcem klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel. Daikin Industries Czech Republic s.r.o. (DICz) byla založena v květnu 2003 a zároveň byly položeny základy výrobního areálu Daikin, situovaného v plzeňské industriální zóně Borská pole. V areálu plzeňské pobočky se kromě sériové výroby skrývá i vývojové centrum a rozsáhlé testovací zázemí.

daimler truck

Daimler Buses Česká republika s.r.o.

Deemyad-logo-z-web

Deemyad Smile Design Studio je soukromá zubní ordinace v centru Plzně. Naším cílem je poskytnout svým pacientům komplexní stomatologickou péči vysoké kvality v příjemném a přátelském prostředí.

 dvk logo black-orez

DVK Talent Productions s.r.o.

Umělecká a vzdělávací agentura zastupující renomované umělce a jejich koncertní projekty.

 farma-listany

Farma Líšťany, s.r.o. vznikla v listopadu 1992 a je dlouhodobě zaměřena a specializuje se na výrobu mléka. Farma v současné době v rámci rostlinné výroby obhospodařuje 1.108 ha půdy v několika přilehlých katastrech. V rámci živočišné výroby je na farmě chováno 231 kusů dojnic plemene Holštýn a 200 kusů mladého chovného skotu, a to od telátek až po březí jalovice. Mimo zemědělskou výrobu farma provozuje restauraci „Na farmě“, která je situována v tradičním selském dvoře, a která nabízí kvalitní kuchyni z čerstvých surovin dle tradičních postupů.

globus

Globus vstoupil na český trh v roce 1996 a odvedl zde vpravdě pionýrskou práci. Byli jsme prvním hypermarketem, který na náš trh vstoupil. Šlo o riskantní krok, protože nikdo nevěděl, jak zákazník na prodejny typu hypermarketu zareaguje. Neodmítne je? Ukázalo se, že nikoli. Výsledkem byl úspěch. Pochopili jsme, že v České republice musíme dosáhnout evropské úrovně v rekordním tempu. Denně nabízet víc než jiní, denně bojovat o přízeň zákazníků. Dnes jsme stabilním dodavatelem s širokou sítí prodejen po celé ČR.

gorges

Advokátní kancelář GÖRGES & PARTNERS poskytuje komplexní právní služby, přičemž dbá na profesionalitu, osobní přístup a individuální požadavky svých klientů. Přínos kanceláře pro její klienty spočívá zejména v nalézání takových řešení, která klienti mohou využít k  účinnému prosazení svých práv a zájmů. Advokátní kancelář úzce spolupracuje s notáři, auditory, daňovými poradci, soudními znalci a tlumočníky. Právní služby jsou poskytovány též v anglickém a německém jazyce.

kpm dog show day

Kočí Kateřina - Kate psí móda

KPM Dog show day - Charitativní psí a dětský den s voříškiádou a bullsporty.

Koření od Antonína

 

Naším cílem je vybírat pro Vás to nejkvalitnější koření z celého světa a naplňovat firemní heslo — Legenda mezi kořením. Proto pečlivě vybíráme a kontrolujeme každý druh koření, který pro Vás ve světě nakoupíme. Důkazem naší pečlivosti jsou spokojení zákazníci, kteří se vracejí do prodejny v Dominikánské ulici v Plzni nebo objednávají v internetovém obchodě — www.koreni.cz.

 

kozeluha 01

Firma Koželuha – český truhlář byla založena v roce 1995. V současné době zaměstnává 45 odborníků v profesích projektant, modelář, truhlář, restaurátor a je největší truhlářskou firmou tohoto druhu v Plzni a okolí.

lsberger

Společnost LASSELSBERGER, s.r.o. je největším výrobcem keramických obkladů a dlažeb v ČR a zároveň se řadí k největším evropským výrobcům obkladových materiálů. LASSELSBERGER, s.r.o. zachovává a rozvíjí tradici české značky RAKO. Komplexní nabídku bytové keramiky prezentuje pod značkou RAKO HOME, systémové řešení komerčních nebo vysoce namáhaných nekomerčních objektů zajišťuje svými výrobky pod značkou RAKO OBJECT.

markaudit

Společnost MARK AUDIT Consulting, s.r.o. pracuje pro své klienty od roku 1995. Firma disponuje vysoce kvalitním a odborným personálem, zastupuje vysoké funkce v účetních svazech, publikuje v odborném tisku. Působí nejen pro národní, ale i nadnárodní společnosti s účastí především kapitálu ze SRN. Auditorské zprávy zpracovává i v anglickém nebo německém jazyce.

 

Michaela Jírovcová

 

Michal Hrabačka

   
Plzeňský bagr logo Plzeňský bagr s.r.o. - zemní a výkopové práce, nákladní autodoprava, půjčovna strojů.
 logo-softsolution-grey

SoftSolution s.r.o.

Společnost Softsolution s.r.o. se specializuje na pronájem elektrocentrál od 10 kVA do 1250 kVA (twin systém až do 6000 kVA) včetně příslušenství a celkového zajištění provozu na dobu a čas zvolený zákazníkem.

 tesco

Tesco Stores ČR - pobočka Borská Pole je aktivním členem Svazu obchodu a cestovního ruchu a jeho Komory obchodních řetězců, jejímž hlavním úkolem je posilování dobrého jména a pověsti maloobchodu a velkoobchodu v České republice a odstraňování předsudků vůči velkým provozovatelům maloobchodních i velkoobchodních prodejen.

 

tiskarna kral

Společnost Tiskárna Král s.r.o. disponuje moderním technologickým zázemím, které umožňuje kvalitní a rychlý tisk vizitek, letáků, katalogů a pozvánek včetně konečných úprav. Tiskne svatební oznámení a novoročenky a nabízí reklamní předměty s potiskem, gravírování laserem, zlacený tisk a knihtisk. Společnost Razítka Král s.r.o. patří mezi 5 předních výrobců razítek Trodat s kompletní nabídkou samobarvících, číslovacích, datumovacích a dalších razítek.

WP

W&P Euronova

Posláním skupiny Euronova group podnikatele Radka Nováka je zajišťování širokého portfolia v oblasti mediálních služeb. Součástí skupiny Euronova group jsou reklamní agentury W&P, Korekt a West Media Communication, které disponují vlastní nabídkou reklamních ploch. Díky tomuto spojení vznikla největší síť reklamních ploch přesahující Karlovarský a Plzeňský kraj.

 

Zuzana Knížková - Zahradnické služby Zruč-Senec

 

 

Joomla SEF URLs by Artio